پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ آبان ۱۳۸۹، ۱۳:۲۲

علیرضا دبیر:

جدایی ری از تهران به ضرر مردم این شهر است

جدایی ری از تهران به ضرر مردم این شهر است

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با تاکید بر خطر جداسازی ری از تهران گفت: ما نمی توانیم ری را از تهران جدا کنیم، چرا که این اقدام به ضرر شهر ری و مردم آن است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا دبیر درآمد سالانه ری را حدود 30 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: بیش از 300 میلیارد تومان در سال برای توسعه شهرری هزینه می شود و مسلما این هزینه با درآمد ناچیز شهر ری قابل مقایسه نیست و نباید با تصمیمهای غیر کارشناسی در حق مردم ری جفا کرد.

وی تاکید کرد: غیر از مباحث مالی و ضررهایی که مردم شهرری از این بابت متحمل می شوند باید بدانیم این طرح حتی به نفع تهران هم نیست چرا که خطر توسعه بی رویه حاشیه ری نه تنها امنیت و آرامش ساکنان شهرری را بر هم می زند، بلکه در نهایت توسعه بی رویه حاشیه جنوب شهر تهران را هم باعث می شود.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر ضرورت یکپارچه سازی مدیریت شهرری تصریح کرد: به جای جداسازی ری باید به فکر یکپارچه سازی آن باشیم. با اینکه من اهل شهرری هستم باید از استقلال شهر ری خوشحال باشم اما از آنجایی که می دانم این طرح به ضرر مردم است از اجرای آن نگرانم.

 

کد خبر 1178759

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha